Siemens - mere end funktion

Hvidevarer der inspirerer og redefinerer oplevelsen i hjemmet handler om mere end bare funktion. Siemens prisvindende hvidevarer er kendetegnet ved ekstremt intuitive og tidsbesparende funktioner, nøje udvalgte materialer og iøjnefaldende design.

Siemens Studioline til dit nye køkken

Siemens studioLine udvikler produkter, der revolutionerer hjemmet - og dit liv - med den nyeste teknologi og en unik brugeroplevelse. Oplev en ny hverdag med hjælp fra Siemens produkter forbundet til internettet.

God - Bedre - Bedst

Case

Steffen Rasmussen valgte Siemens i hele hjemmet

Familien har investeret i indretning og detaljer, som bare er gør det nemmere og sjovere at være i køkkenet. Fx er emhætten integreret i kogepladerne, så familien slipper for at have en stor emhætte til at hænge over kogeøen.Bliv forbundet med fremtidens madlavning

Se de fantastiske funktioner i de nye iQ700-ovne med et lige så fantastisk design.

FAQ – Hvidevarer fra Lorem Ipsum

Hvad er Siemens studioLine?
Siemens studioLine er premium produkter til dig, der ønsker en perfekt balance mellem innovation og stilrent design. Filosofien bag studioLine er enkel, at tilbyde køkkenprodukter der forbedrer og forenkler madlavningen. Sortimentet indeholder de bedste produkter, med den aller nyeste teknologi.
Hvem producerer Siemens hvidevarer?
BSH Hausgeräte GmbH (det danske datterselskab hedder BSH Hvidevarer A/S) er en tysk producent af hvidevarer, som er den største i Europa og blandt de største på verdensplan. Koncernen er etableret som et joint venture i 1967 mellem Robert Bosch GmbH (Stuttgart) og Siemens AG (München).
Hvorfor skal jeg have en opvaskemaskine med Zeolith?

Zeolit ​​giver det bedste tørreresultat. Punktum. Med Zeolith fra Siemens studioLine bliver selv plastikken tør!

Hvordan ved jeg om mine stegepander fungerer med induktion?

Prøv med en magnet, hvis den klæber til undersiden af ​​dine stegepander, så virker den med induktion. 

Smarte detaljer med Siemens