Vi skaber rum. I rummet.

Gennemtænkte skydedørsløsninger

Siden 1970 har vi designet og produceret skydedørsgarderober i høj kvalitet. Opbevaring handler nemlig om meget mere end at skjule og gemme væk. Det handler også om at skabe et harmonisk udtryk; en helhed og en sfære, hvor øjet finder ro, og du har lyst til at være.

1 / 6

Skab mere plads

Skabsløsninger med skydedøre giver mulighed for at udnytte husets rum optimalt, og få opbevaring ind hvor der er begrænset plads. Vi arbejder ikke med standardmål, men fremstiller alt efter ordre. Så du får en skræddersyet løsning, der opfylder både dine drømme og dine behov.

Vores modeller

Case

Gør rummet større med spejllåger

Hjemme hos den tidligere OL-sejler Stig Westergaard har familien valgt skydedørsløsninger i både soveværelse, børneværelse og entre. De praktiske spejllåger forstørrer rummet og spejler udsigten til Københavns tage. Du kan gøre det samme.Skræddersy dit skydedørsskab

Benyt vores app til at udforske de mange muligheder du har for at skræddersy din skydedørsløsning så den passer perfekt til din smag og dit hjem

Skab orden - i hele huset

FAQ – Godt at vide

Hvad koster min skydedørsløsning?

Din løsning bliver skabt til dig. Derfor afhænger prisen af dine ønsker og behov. Hvor stor skal garderoben være? Hvilken model og hvilke materialer vælger du? 

Heldigvis kan du få et meget mere præcist svar, hvis du fortæller os, hvad du gerne vil have og lader os komme med et tilbud på en konkret løsning. Alle vores garderobeløsninger bliver specialfremstillet i Danmark af faglærte håndværkere med mange års erfaring.

Smalle steder? Intet problem.

Der er ikke den trange krog, vi ikke kan udnytte. Med måltilpassede skydedøre kan du få glæde af alle hjemmets kvadratmeter – også dem, der umiddelbart er svære at bruge fornuftigt, fordi de er placeret under en skråvæg, en trappe eller i en skunk.

Med en måltilpasset skydedørsløsning kan du faktisk få helt op til 50% mere opbevaringsplads, netop fordi alle kvadratmeter bliver udnyttet optimalt.

Kan jeg få en skræddersyet løsning?

Sortimentet hos JKE er både gennemtænkt og fleksibelt. Vi arbejder ikke med standardmål, men fremstiller alt efter ordre. Så kan du nemlig være sikker på at få en løsning, der opfylder både dine drømme og dine behov

Vi vil meget gerne give et bud på, hvad en skræddersyet skydedørsløsning vil koste.